АКУМУЛАТОРИ

АКУМУЛАТОРИ "HAGEN" 

След значителна модернизация новата батерия HAGEN е несъпоставима със стандартните продукти на пазара. Батерията HAGEN отговаря на строгите изисквания за качество на европейските стандарти, както от гледна точка на технологиите, така и в екологичните норми.
Предимства:
в HAGEN са въплатени многочислени усъвършенствания и модификации, гарантиращи дълъг живот и по-добри операционни параметри на батерията
технологията Calcium/ Calcium понижава изпаряемостта на вода с 66%, което намалява необходимостта от обслужване на батерията
вградения джоб сепаратор удължава живота на батерията с около 20%
в производството и се използват специални сплави, които я правят почти необслужаема
използваните в производството материали и условията з нейната изработка са екологично приемливи. Това е 100% преработваема батерия.
батериите HAGEN са превъзходен пример за съчетание от най-съвременни технологии, дълготрайност и приемливи цени
HAGEN е източник на енергия за вашия автомобил

АКУМУЛАТОРИ "VESNA" 

 През 1923 г. стартира производството на първите Словенски стартерни батерии. Старт дал в последствие и своето име на един от най–успешните индустриални проекти в бивша Югославия. През дълголетната си история VESNA (Весна) успява да се развие от производител използващ изцяло лицензни технологии, до лидер разработващ и остановяващ свои индустриални стандарти.

Признание за иновативността и преследването на високи цели е и избора за изключителен доставчик на батерии за първоначално вграждане на концерна PSA ( Renault, Citroen ). Сътрудничество започнало през 1986 г., продължаващо и днес.

ДиДи 94 предлага на пазара в България цялата гама от акумулатори на Весна, за първоначално вграждане или за вторична употреба, покриваща нуждите на най-разпространените марки МПС. Дори и най-консервативно настроените по отношение на цените потребители ще бъдат задоволени в пълна степен от предлаганите от нас условия за покупка и доставка.

АКУМУЛАТОРИ "EXIDE" 

 EXIDE TECHNOLOGIES

   ... с дейност в 80 държави, е една от най-големите световни компании, занимаващи се с производство, разпространение и рециклиране на оловно-киселинни батерии. Двата основни отдела на компанията - Промишлена енергия и Транспорт, осигуряват обширен диапазон от продукти, запазващи ел. енергия и сервиз.
    Преносимите акумулатори се доставят до автомобилните производители и вторичният пазар в Северна Америка, Азия, Африка и Европа, като се включва следният асортимент:
Коли и леки превозни средства;
Превозни средства с търговско предназдначение (тежкотоварни, автобуси, за спешна помощ, селскостопански);
Мотопеди, мотоциклети, ски-джетове, автомобили за сняг;
Превозни средства за вода и за отдих;
Специални превозни средства.

2 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване