Audi разширява семейството Allroad

Задават се A3 Allroad, A5 Sportback Allroad, A7 Sportback Allroad

 

 

 Моделното семейство Allroad на Audi ще бъде разширено с нови представители, съобщава Automobile Magazine.

Според информацията търсенето на световните пазари на автомобили с повишена проходимост и авантюристичен дизайн се увеличава с всяка изминала година, като в Audi възнамеряват да се възползват максимално от тази тенденция.

В момента с Allroad версии разполагат моделите А4 и А6, но съвсем скоро към тях ще се присъединят и други. Като най-вероятни изданието посочва A3 Allroad, A5 Sportback Allroad, A7 Sportback Allroad. Възможно е също така германската марка да предложи Allroad вариант за някои от седаните си, както и за модела TT, чиято такава версия вече бе показана като концепт под името TTQ.

Решението за разширяване на гамата от Allroad модели изглежда напълно логично. В Женева шведската Volvo показа седан с увеличена проходимост, а само преди месец се появи информация, че Mercedes-Benz подготвя подобни версии на своите комбита C- и E-Class. Преди няколко години в сегмента се включи и марката Opel с модела Insignia Country Tourer. Други обичайни представители са моделите на Subaru и Volvo.

Няма коментари:

Публикуване на коментар