Безцветен силикон


 Марка: V-tech
Опаковка 85gm
ЦЕНА: 7.30лв.
Каталожен номер 12164
Описание:

12164 Безцветен силикон
100% силиконов уплътнител, формулирани за тежки приложения . Прави надеждни, формирани на място уплътнения, устойчиви на напукване, свиване и миграция, причинена от термични цикли. Идеален да замени почти всяко нарязано уплътнение. Използва се и за пломби, облигации, ремонти, осигурява стъкло, метал, пластмаса, плат, винил, уплътнява.
Замества силиконови, хартиени, коркови, азбестови и гумени гарнитури. Също така се използва за предварително нарязани уплътнения за да се повиши надеждноста им. Устойчив на масло, вода и антифризни смеси. Устойчив на силни вибрации.
Приложение:
Гарнитури на корпуса на машини като компресори, помпи и скоростна кутия. Уплътняване на  фланцови тръби, фарове, мигачи, врати, процорци и т.н. Също така се използва за да защитава и ремонти ел.инсталация, залепва каси на врати, предни стъкла, шевове на покриви и др. Идеален за термостатни корпуси, водни помпи, смукателни колектори. Няма корозивно въздействие. Гарантира липса на течове.
Инструкции:
1. Почистете и подсушете повърхностити. 2.Нанесете тънка равномерна ивица с дебелина 2 - 4мм. само върху едната част. 3. Сглобете частите, след като силиконът образува коричка ( около 10 мин. ).4. Почистете излишния силикон с нож. 5. Уплътнението засъхва напълно след 24 часа.
За максимална ефикасност работете с продукта при стайна температура.
Съдържа: силикон тип 650
Внимание:
Предупреждение за опасност: H302 Вреден при поглъщане, H315 Предизвиква дразнене на кожата.
Препоръки за безопасност: P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P271  Да се използва само на открито или на добре проветриво място. P411 + P235 Да се съхранява при температури, не по високи от 25° С. Да се държи на хладно.
Производител: V-tech / U.S.A.

Няма коментари:

Публикуване на коментар