ЛЕПИЛО-пластелин за РАДИАТОР, РЕЗЕРВОАР, БЛОК

Продукт: ЛЕПИЛО-пластелин за РАДИАТОР, РЕЗЕРВОАР, БЛОК, КАРТЕР и др.
Марка: V-tech
Опаковка 56.8gm
ЦЕНА: 11.00лв.
Каталожен номер 121382
Описание:

Втърдява като стомана в рамките на 15 мин. Напълно втърдява след 1 час. За употреба до 149 °С. Цвят – сив металик. Постоянно свързва всички метали, РVС, стъкло, керамика, дърво, фибър и побечето пластмаси. Може да се пробива, нарязва на резба, шлайфа, обработва с машини, боядисва след 1 час. Използва се за ремонт на: Горивни резервоари * Течове от трансмисията * Повредени резби * Счупени детайли * Повредени резбови отвори * Течове от радиатора * Ръждясали отвори * Спукани блокове. Устойчив на въздействие от повечето химически съединения, включително бензин, масла, антифризни смеси и вода. Бързо, чисто и лесно за употреба. Без дозиране. Също подходящо за дърво, стъкло, зидария и много пластмаси. Подходящ за вътрешна и външна употреба.
Инструкции:
Почистете и награпете повърхностите с шкурка или пила. Отрежете необходимото количество.Усуквайте и месете смолата, докато цветът стане еднакъв.
Нанесете със сила наведнъж (време за работа 3 мин.). Отстранете излишното количество преди втърдяване. За максимална ефикасност работете с продукта при стайна температура.
Съдържа: епоксидни смоли CAS number:  25068-38-6
Внимание:
Предупреждение за опасност: H302 Вреден при поглъщане, H315 Предизвиква дразнене на кожата.
Препоръки за безопасност: P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P271  Да се използва само на открито или на добре проветриво място. P411 + P235 Да се съхранява при температури, не по високи от 25° С. Да се държи на хладно.
Производител: V-tech / U.S.A.

Няма коментари:

Публикуване на коментар