Лепило течна стомана - 4 минутно сиво

Продукт: Лепило течна стомана - 4 минутно сиво
Марка: V-tech
Опаковка 56.8gm
ЦЕНА: 7.80лв.
Каталожен номер 12140
Описание:

12140 Лепило течна стомана - 4 минутно сиво
Лепи по химичен път стомана, месинг, мед, бронз, чугун, пластмаса, дърво, бетон, керамика и всяко друго нещо, за което се сетите. Устойчив на висока температура и налягане. Този невероятен продукт има хиляди приложения: износени легла на клапаните, спукани блокове, капаци и цилиндрични глави, винтове, счупени мебели, чинии и играчки, течове от водопроводната инсталация в дома и т.н. Устойчив на течности: бензин, моторно масло, трансмисионни масла, дизелово гориво и антифриз.
Инструкции:
Ремонтираните повърхности трябва да са чисти и сухи. Изстискайте равно количество от всяка туба и разбъркайте много добре сместа от 30 до 60 секунди. Нанесете веднага сместа върху повърхностите, които ремонтирате. Лепилото втвърдява за 4 минути. Оставете предметите до пълно втвърдяване за 2 часа, преди да се използват. За максимална ефикасност работете с продукта при стайна температура.
Съдържа: епоксидни смоли CAS number:  25068-38-6
Внимание:
Предупреждение за опасност: H302 Вреден при поглъщане, H315 Предизвиква дразнене на кожата.
Препоръки за безопасност: P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P271  Да се използва само на открито или на добре проветриво място. P411 + P235 Да се съхранява при температури, не по високи от 25° С. Да се държи на хладно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар