Мулти метал спринцовка - 30 минутна сива

Продукт: Мулти метал спринцовка - 30 минутна сива
Марка: V-tech
Опаковка 25ml
ЦЕНА: 10.40лв.
Каталожен номер 12145
Описание:

12145 Мулти метал спринцовка - 30 минутна сива
Vital Steel – Много твърд като стомана. Съдържа титан за якост. Запълва цепнатини, превръщайки се в здрава метална маса. Температуро, химически и водоустойчив. Употреба при чугун, стомана, мед, месинг, неръждаема стомана, сплави, накити, керамика, стъкло, фибростъкло и др.
Инструкции:
Награпете, почистете и изсушете повърхностите за ремонт. Обърнете опаковката с буталото надолу и леко го дръпнете. Изчакайте, докато въздуха се издигне до върха, след което счупете капачката и я запазете. Натиснете буталото и изсипете необходимото ви количество смола и втвърдител в подходящ съд. Разбъркайте много добре сместа от 30 до 60 секунди. Нанесете сместа върху повърхностите, които ремонтирате.  Лепилото втвърдява за 30 минути. Оставете предметите в покой за 4 - 6 часа, преди да се обработят. Оставете предметите да се втвърдяват през ноща преди да се използват. Могат да се използват нагревателни лампи за да се ускори процеса на съхнене.
Съдържа: епоксидни смоли CAS number:  25068-38-6
Внимание:
Предупреждение за опасност: H302 Вреден при поглъщане, H315 Предизвиква дразнене на кожата.
Препоръки за безопасност: P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P271  Да се използва само на открито или на добре проветриво място. P411 + P235 Да се съхранява при температури, не по високи от 25° С. Да се държи на хладно.
Производител: V-tech / U.S.A.

Няма коментари:

Публикуване на коментар