Opel Corsa вече и с OPC Line

Промените са изцяло визуални

 Новото поколение Opel Corsa, чиято премиера се състоя на парижкото изложение в началото на октомври, вече може да бъде поръчвана и с OPC Line, съобщават от компанията.

 

 

 Corsa OPC Line. Снимка: Opel

Допълнителните компоненти, разработени от спортното подразделение на марката, са налични както за интериора, така и за екстериора. Това е изцяло визуална доработка, която придава по-спортен вид на популярния компактен модел.

Аксесоарите за екстериора на Corsa включват допълнителен преден спойлер, странични прагове и монтирано на задната врата крило. Освен това моделът се отличава с хромирани и гланцово-черни елементи. Наличен е и избор от OPC джанти в различни размери.

Вътрешността на Corsa OPC Line пък се отличава със спортен волан с плоско дъно, алуминиеви педали и облечен в кожа скоростен лост. Добавени са и акценти в цвета на купето, както и различни тапицерии и декоративни елементи.

Гамата от двигатели е аналогична с тази, която се предлага за стандартните версии на Corsa - 3- и 4-цилиндрови бензинови и дизелови мотори, развиващи между 70 и 115 к.с.

В компанията вече работят и върху спортен вариант на новата Corsa. Моделът е изцяло разработен от OPC, като ще се задвижва от 4-цилиндров двигател 1.6 SIDI Turbo с мощност 200 к.с. и 280 Нм въртящ момент. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар