Mitsubishi пуска още два хибридни кросовъра

Новите модификации на ASX и Pajero ще могат да се зареждат от мрежата

 

 Mitsubishi Outlander PHEV засега е единственият хибрид в моделната гама на японската компания, но през 2018 г. той ще получи две сериозни подкрепления. Това ще бъдат модификации на други два кросовъра на японците - ASX и Pajero, които ще могат да се зареждат от електрическата мрежа, съобщава Automotive News Europe.

 

 Според информацията на изданието през 2016 г. на мястото на сегашния ASX (на снимката), ще се появи напълно нов модел. Първоначално той ще се предлага единствено с класически двигатели с вътрешно горене. Хибридният агрегат тип plug-on ще бъде готов около година по-късно.

Що се касае до новата генерация на най-големия кросовър на марката - Pajero, тя ще бъде готова през 2018 г.. За разлика от ASX, флагманът на японския производител ще представи хибридната си модификация едновременно с бензиновите и дизеловите си модификации.

Засега няма никаква яснота около агрегатите, на които ще разчитат двата хибридни кросовъра. Според някои информации, те няма да са различават от този на Mitsubishi Outlander PHEV. Този модел е оборудван с бензинов 2.0-литров двигател с мощност 134 к.с. и с два електромотора, доставящи по 80 к.с.

Снимка: Mitsubishi

Няма коментари:

Публикуване на коментар