Mercedes-Benz показа юбилеен G-Class

Легендарният Gelandewagen навършва 35 години

 

 Компанията Mercedes-Benz подготви специална модификация на G-Class по повод 35-годишнината на легендарния всъдеход. Тя носи името Edition 35 и е получила оборудване, достъпно само за най-скъпите версии на Gelandewagen, които са разработени от ателието AMG. Цените стартират от 101 031 евро.
 Edition 35 демонстрира гланцово-черни 18-цолови джанти, уголемени калници (както при AMG-модификациите), преработени корпуси на външните огледала, които заедно с покрива и броните са в нов цвят Obsidian Black. Той се използва и за каросерията заедно с още два - белия Designo Mystic White или сивия Palladium Silver. 
 Салонът на автомобила може да бъде в една - черна, или две разцветки, като едната ще бъде тъмна, а другата - червена. Седалките и предният панел са обшити с кожа, а воланът е изработен от ателието AMG. Налице са елементи от въглеродни нишки и микрофибър. Като цяло кросовърът ще се предлага в две нива на оборудване - Sport и Chrome.
 Модификациите също са две - МG350 BlueTEC с дизелов мотор, която е и по-евтината - 101 031 евро, и бензинова - G500, стартираща от минимум 112 812 евро.

Снимки: Mercedes-Benz

Няма коментари:

Публикуване на коментар