Добавка за дизел CASTROL TDA 250ml

Производител: Castrol
Състояние: Нова част
Клиентска цена: 25.00лв.
Цена за Вас: 21.99 лв. + Безплатна Доставка

Допълнителна информация:

Добавка за дизел CASTROL TDA 250ml

Представлява комплексна многофункционална присадка за дизелово гориво. Може да се използва през всички сезони в обемно съотношение с горивото 1:1000. Присадката е предназначена за всички видове дизелови двигатели с или без турбо компресор. Приложима е при автомобили със система Common Rail и Pump Nuzzle, независимо от това дали са монтирани в камиони, автобуси, трактори или се касае за стационарни дизели. Подобрява течливостта до -26° С.
Castrol TDA има следните свойства:
· Castrol TDA не въздейства отрицателно върху детонационната и устойчивостта на дизеловото гориво.
· На база на ниската концентрация, в която присъства в горивото, Castrol TDA не въздейства върху визкозитета и плътността му.
· Castrol TDA има мощни депресаторни свойства. Използвана в препоръчаното съотношение значително подобрява нискотемпературните свойства на дизеловите горива, като температура на помътняване, пределна температура на филтруемост и температура на застиване.
· Castrol TDA има антиокислителни свойства, като по този начин стабилизира горивото и прави възможно продължителното му съхранение.
· Castrol TDA се явява инхибитор, като по този начин предпазва от корозия и частично подтиска вредното въздействие на серните съединения.
· Castrol TDA има високи противоизносни свойства. Добавката напълно компенсира недостатъчните смазващи свойства на стандартните дизелови горива.
Опаковка:
Туба 0,25 литра

2 коментара:

  1. Много добра добавка ,тествана е на личния автомобил...без забележки

    ОтговорИзтриване