Препарат за спиране течовете в радиатора

Марка: WARCO
Опаковка 325ml.
Каталожен номер 423
Цена: 5,00 лв.
Описание:Препарат за спиране течовете в радиатора, охладителната система – концентрат бързо намира и спира за постоянно течовете на радиатора и охладителната система, включително и алуминий. Безопасно запечатва радиаторни течове, напукани блокове на двигателя, нагревателни ядра, цилиндри и уплътнения. Предпазва от ръжда и смазва водната помпа. Третира от 8 до 10 литра. Използва се за модерните охлаждащи системи на автомобили, камиони, трактори, бусове и селскостопанска техника.
Не вреди на маркучи, уплътнения, водни помпи, метални части.
Упътване: Изгасете двигателя и оставете течността в радиатора да се охлади. Отстранете капачката на радиатора. Разклатете добре кутията преди употреба и излейте съдържанието и в радиатора, добавете охладителна смес, ако е необходимо. Поставете капачката на радиатора. Стартирайте двигателя и го оставете да работи 10 мин. за да се разнесе препарата в цялата система
- за професионална употреба
Съдържа:диамониев карбонат CAS number: 506-87-6 . Предупреждение за опасност: H302 Вреден при поглъщане. Препоръки за безопасност: P102 Да се държи далеч от деца.
Производител:Warco Products, Inc. / Made in the U.S.A.

МОЖЕТЕ ДА ЗАЯВИТЕ ИЗБРАНИТЕ ОТ ВАС ПРОДУКТИ НА НОМЕР: 0887349929 Продуктите се доставят чрез куриерска фирма ЕCONT EXPRESS на посочен от Вас адрес. При доставка на стоката, плащате на куриера стойността на закупените продукти и разходите за доставка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар