Mercedes с нова мобилна луксозна къща

  По време на тазгодишното издание на специализираното изложение Caravan Show в Дюселдорф (30 август- 7 септември), Mercedes-Benz представя новата си луксозна офроуд мобилна къща, разработена на базата на модела Zetros.

   Специалното превозно средство е разработено съвместно със специалиста в областта на надстройките Hartmann Spezialkarosserien и на луксозното интериорно оборудване Hünerkopf.

   Специалният Mercedes-Benz Zetros е оборудван със 7.2 литров, шестцилиндров, редови двигател, който е в състояние да генерира максимална мощност от 326 конски сили, и който е комбиниран с шестстепенна автоматична предавателна кутия.

   В задната част на офроуд мобилната къща откриваме луксозно изпълнение с дървени и каменни орнаменти, душ-кабина с мозайка, двойно легло, мултимедийна система, сателтна чиния, интернет свързаност, LED екран, специална диодна осветителна система с мека светлина и други.

   Специалният Mercedes-Benz Zetros разполага с два огромни резервоара- 300 литра за сладка вода и 600 литра за дизеловото си гориво, литиево-йонна батерия, соларна инсталация, климатична инсталация, два вторични отоплителни системи, дизелов агрегат за подгряване на вода и други.

Няма коментари:

Публикуване на коментар