Atalanta Motor ще представи класически модел

Той ще бъде показан на Конкурса за елегантност в Англия

 Британската компания Atalanta Motor е един от малкото производители на пазара, които предлагат автомобили с класически ретро стил, но с нови двигатели, технологии и системи за сигурност. Марката произвеждаше двуврати спортни автомобили и седани в перода 1937–1939, като сега компанията отново се завръща с нов модел с класически дизайн.

  Запазвайки линиите на предшественика си, Atalanta ще бъде представен на международния конкурс за елегантност в двореца Хамптън Корт, Англия, който ще се проведе между 5 и 7 септември.
„Запазвайки оригиналния вид на автомобилите на Atalanta, успяхме да създадем нов автомобил, който е модерен и интересен дори в 21. век“, споделя Мартин Корфийлд, изпълнителен директор в Atalanta Motors.
„Подобно на моделите ни от 30-те, новият ни автомобил е с динамичен и спортен характер, като модерните технологии са позволили подобряването на стабилността и комфорта на купето“, разказва още той.
Освен най-новото поколение на Atalanta, посетителите на събитието ще имат възможността да видят и оригиналния модел от 2007, който бе отличен с наградата за най-впечатляващ автомобил на излижението Cartier et Luxe Concours.
Източник: cars.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар