АВтосалон Париж 2014: PEUGEOT показва нова версия на EXALT concept

Peugeot обяви, че една от премиерите на щанда й по време на международното изложение в Париж ще бъде на нова версия на концептуалната разработка EXALT.Основните новости при автомобила ще бъдат свързани със стилистичното и цветово решение на екстериора. От френската марка коментират, че тялото на колата ще бъде издържано предимно в стоманено сиво, а в интериора- по предното табло и средната конзола, ще има апликации от рециклирани страници на ежедневни бизнес вестници.

От Peugeot коментират също така, че вратата на багажника на EXALT concept разполага с иновативен механизъм за отваряне, който гарантира лесен достъп до иновативния скутер HYbrid-kick, скрит под пода на товарното отделение.

Задвижването на Peugeot EXALT concept се осъществява посредством хибридна бензинова HYbrid4 система с максимална мощност от 340 конски сили, като 270 от тях са факт в резултат на работата на 1.6 литров THP двигател с вътрешно горене, разработен от PEUGEOT Sport. Предавателната кутия на концептуалната разработка е шестстепенна роботизирана.

Няма коментари:

Публикуване на коментар