Новата Skoda Fabia: Начало на производството

Skoda обяви, че днес, в завода на марката в Млада Болеслав, е започнало производството на новото поколение на модела Fabia, като първият представител на третата генерация на автомобила е бил решен в Race Blue син цвят.

Новата Fabia ще предложи на потребителите компактни външни габарити, но и впечатляващо просторен и хитроумен интериор, както и най-голямото в сегмента си товарно отделение. Вместимостта на багажника на новата Skoda Fabia е 330 литра, което е с 15 литра повече в сравнение с актуалното все още поколение на модела. Свободният товарен обем може да бъде увеличен до 1150 литра, след сгъването на задните седалки.

Новата Fabia ще бъде първата Skoda, оборудвана с технологията MirrorLink, която позволява безпроблемно синхронизиране на мобилен телефон с инфо-комуникационната бордова система. Новата технология идва с функционалност SmartGate, която дава възможност за експортиране на данни от бордовия компютър- като разход на гориво, средна скорост и други, към мобилен телефон през wifi мрежа.

От Skoda коментират, че Fabia е вторият най-продаван модел на марката- след Octavia. От 1999 до 2006 година, от нея са реализирани 1.8 милиона представителя, а от 2006-та до момента, продажбеният резултат е около 1.7 милиона единици.

Няма коментари:

Публикуване на коментар