Ето го и фейслифта на Peugeot 508

Седанът ще се предлага с ново поколение двигатели

 Снимки на обновения седан Peugeot 508, чиято премиера е насрочена за автосалона в Москва по-късно този месец, бяха публикувани в изданието Auto Plus. От френската компания обявиха, че това ще бъде второто поколение на модела, но според експерти става дума за фейслифт на седана.
  Предната част на машината, за която се предполага, че получила новата платформа EMP2, е изпълнена в новия дизайнерски стил на марката. Челните светлини на седана разчитат на LED технология, като това се отнася и за фаровете срещу мъгла, дневните светлини и мигачите. Задните светлини са разположени по-хоризонтално в сравнение със сегашната версия.

Новото Peugeot 508 е оборудвано със система за безключов достъп и стартиране на двигателя, електрическа ръчна спирачка, система за автоматично превключване на светлините от дълги на къси, четиризонов климатик и стереосистема JBL. Срещу доплащане клиентът може да получи датчик за следене на „мъртвите“ зони, както и камера за заден ход, която предава цветни изображения на централния дисплей.
 Линията двигатели включва бензинови и дизелови мотори от най-ново поколение. Сред бензиновите е 1.6-литров мотор с мощност 165 к.с., отговарящ на стандарт Euro-6. Той работи с 6-степенна механична скоростна кутия или автоматична трансмисия EAT6. Дизелите са представени от новите агрегати Blue HDi с обем 2.0 литра и мощност 150 или 180 к.с.

Предвижда се и хибридна версия, която ще разполага със система за задвижване на четирите колела. В нейния агрегат ще влязат 2.0-литров дизел с мощност 163 к.с. и електромотор с мощност 37 к.с., който задвижва задната ос.

Няма коментари:

Публикуване на коментар