Първи снимки на обновената Lada Granta седан

Модификацията е получила автопилот и бордови компютър

  Изданието LADAinfo публикува първите фотографии на обновения седан Lada Granta. Някои от тях са били направени по време на закрита презентация на модела, на която са присъствали единствено дилъри на АвтоВАЗ.
   
   Очаквано седанът е получил нова предна броня, различни корпуси на страничните огледала и преработени светлини срещу мъгла. Те са направени в стила на аналогичните елементи, използвани при лифтбека Granta, който бе показан през май.

Новата версия на седана ще се предлага с автопилот и бордови компютър. Нейното производство ще стартира през септември, а първите бройки ще бъдат на разположение на търговците в края на годината.
  Изменения при двигателите на Granta няма и тя ще се предлага с 1.6-литрови бензинови мотори с мощност между 81 и 106 к.с., които работят с 5-степенна механична или 4-степенна автоматична трансмисия.

Цените на седана стартират от 289 000 рубли (6017 евро) и достигат до 482 000 рубли (10 036 евро) при версията Sport, която разчита на същия двигател, но с мощност 120 к.с.

Снимки: LADAinfo

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар