HARLEY-DAVIDSON ROAD GLIDE ЗА 2015 Г. СЕ ПОЯВЯВА С ГРЪМ И ТРЯСЪК

Чисто новият модел се фука с агресивно отношение и способност да поглъща километрите

Harley-Davidson® отново има какво да покаже. Интернет беше залят от шпионски снимки, слухове и откровена спекулация, докато феновете на Harley-Davidson по света очакваха завръщането на мотоциклета Road Glide®. Чакането приключи - Road Glide Special вече е тук.

Седмици преди обявяването на своята пълна гама от модели за 2015 г., Harley-Davidson прави предпремиера на Road Glide Special, един от своите нови мотоциклети за 2015 г. Горд носител на ДНК от програмата за развитие на продуктите, водена от нашите клиенти и наречена "Проектът RUSHMORE", този строен турингов модел с предница тип "Shark Nose" се представя на мото събора "Стърджис" в Южна Дакота, САЩ.

“Road Glide винаги е имал невероятно отдадени почитатели и именно заради това неговото завръщане в гамата от модели е наистина вълнуващо, както за нашите клиенти, така и за нашата компания”, заяви Мат Леватич, президент и главен оперативен директор на Harley-Davidson Motor Company. “С технологии от Проекта Rushmore - интуитивни функции и страхотен нов стайлинг, ние осигуряваме усъвършенствано каране, както за верните фенове на Road Glide, така и за мнозината други, които искат да имат още по-добри опции за мотоциклети по разработка на Проекта RUSHMORE.”

Само един поглед към новия силует на прочутия обтекател на Road Glide Special е достатъчен, за да забележите, че старата, установена форма е оставена настрана, за да се появи на нейно място нов, бунтарски дизайн. Мотоциклетът Road Glide Special е спечелил своя статут, като удовлетворява хардкор ездачите, а днес се завръща, за да продължи да го прави. От бруталните нови двойни рефлекторни светодиодни фарове Daymaker™ до ръчно регулируемото нископрофилно задно окачване, мотоциклетът Road Glide Special доказва какво може да се случи, когато имаш високи стандарти и достатъчно време, за да ги спазиш. Целта на Road Glide Special е да вдигне летвата възможно най-високо в областта на къстъм агресивните мотоциклети за дълъг път и да осигури на мотористите всички функции, които те искат.

“Road Glide винаги е бил мотор за байкъра, замесен от различно тесто - за човека, който иска да изрази част от себе си, докато преследва свободата на пътя”, споделя Майк Гош, мениджър продуктово планиране. “Този нов модел засвидетелства уважение към свободолюбивия дух и същевременно предлага значително подобрение на комфорта и пълния набор от функции от Проекта RUSHMORE, които са истински хит сред туринг мотористите по цял свят.”

Road Glide Special
Оформен след безброй часове на изпитания в аеродинамичния тунел, новия обтекател, монтиран на рамата на Road Glide Special представлява троен обтекател Splitstream, който значително намалява челното съпротивление и въпреки това осигурява комфортен въздухопоток около ездача. Брилянтните бели лъчи на двойния рефлекторен светодиоден преден фар Daymaker™ пробиват и най-плътния нощен мрак. Центрирана във вътрешната част на обтекателя е първокласната инфотейнмънт система Boom! ™ Box 6.5GT със сензорен екран и GPS навигация, която също така може да се управлява и с два джойстика върху новата ръкохватка, осигурявайки властна, но удобна поза. Високоефективният двигател Twin Cam 103™ V-Twin ръмжи през два хромирани ауспуха, а щедрият му въртящ момент винаги е на Ваше разположение само с едно завъртане на газта. Туринговите функции включват твърди странични дисаги с едно докосване, круиз контрол и лесни за разчитане измервателни инструменти. За допълнителна увереност при каране, Road Glide Special има свързани спирачки Reflex™ с ABS, а ексклузивната боя на вътрешността на обтекателя и ръчно нанесените графики го правят още по-стилен.

За Harley-Davidson Motor Company
Harley-Davidson Motor Company произвежда персонализирани, круизерни и турингови мотоциклети и предлага пълна гама от части, аксесоари, оборудване, облекло и общи продукти с марката Harley-Davidson.

Няма коментари:

Публикуване на коментар