МОТОРНИ МАСЛА BMW - ПРОМО ЦЕНИ

  Висококачествените масла BMW осигуряват на вас и вашият автомобил безпроблемна и значителни по- дълга работа на двигателя.

МОЖЕТЕ ДА ЗАЯВИТЕ ИЗБРАНИТЕ ОТ ВАС ПРОДУКТИ НА НОМЕР: 0887349929
Продуктите се доставят чрез куриерска фирма ЕCONT EXPRESS на посочен от Вас адрес. При доставка на стоката, плащате на куриера стойността на закупените продукти и разходите за доставка.

 

BMW High Power Special 10W-40
Полусинтетично двигателно масло с много високи показатели.
СПЕЦИФИКАЦИЯ:
ACEA A3/B3
ЦЕНА: 11.00 ЛЕВА / 1 л.


BMW Motorenöl Longlife 04 5W-30 

Оригиналното BMW Quality Longlife-04 5W-30 е базирано на създадената от Castrol революционно нова Clean Performance технология. Тя запазва системата за третиране на отработили газове чиста и намалява по този начин вредните емисии в околната среда.
- Високото съдържание на метални частици в присадките на маслото може да блокира работата на филтъра за твърди частици. Новата технология на BMW Quality Longlife-04 5W-30 е със значително намалено съдържание на метални частици и по този начин осигурява дълъг живот на вашия филтър за твърди частици.
- Оригиналното BMW Quality Longlife-04 5W-30 е създадено специално за да поддържа максимално чист двигателя и системата за допълнително третиране на отработили газове
- Оригиналното BMW Quality Longlife-04 5W-30 е базирано на новата Low-Saps технология (масла с намалено количество на метали, сяра и фосфати).
- Отговаря на най-новите изисквание на BMW за бензинови и дизелови мотори
- Препоръчва се почти за всички модели на BMW (с изключение на BMW M-серията)
СПЕЦИФИКАЦИЯ:
ACEA A3/B4/C3 LONGLIFE -04
ЦЕНА: 15 ЛЕВА / 1 л.


BMW Super Power 5W-40
Синтетично всесезонно моторно масло от най-високо качество, идеално за умерен климат. Подходящо както за бензинови, така и за дизелови мотори. Създадено за вашето БМВ и тествано от производителя. Уверете се в сервизната литерарура, дали това масло се препоръчва за вашия автомобил.
СПЕЦИФИКАЦИЯ:
ACEA A3/B3 / B4 LONGLIFE -98
ЦЕНА: 12 ЛЕВА / 1 л.


BMW Motorenöl Longlife 04 0W-40 
Оригиналното BMW Quality Longlife-04 0W-40 е базирано на създадената от Castrol революционно нова Clean Performance технология. Тя запазва системата за третиране на отработили газове чиста и намалява по този начин вредните емисии в околната среда.
- Високото съдържание на метални частици в присадките на маслото може да блокира работата на филтъра за твърди частици. Новата технология на BMW Quality Longlife-04 0W-40 е със значително намалено съдържание на метални частици и по този начин осигурява дълъг живот на вашия филтър за твърди частици.
- Оригиналното BMW Quality Longlife-04 0W-40 е създадено специално за да поддържа максимално чист двигателя и системата за допълнително третиране на отработили газове
- Оригиналното BMW Quality Longlife-04 0W-40 е базирано на новата Low-Saps технология (масла с намалено количество на метали, сяра и фосфати).
- Отговаря на най-новите изисквания на BMW за бензинови и дизелови мотори
- Препоръчва се почти за всички модели на BMW (с изключение на BMW M-серията)
СПЕЦИФИКАЦИЯ:
ACEA A3/B4/C3 LONGLIFE -04
ЦЕНА: 16.90 ЛЕВА / 1 л.

Няма коментари:

Публикуване на коментар