BMW Group увеличава моделите с предно

В бъдеще тези автомобили ще генерират почти половината продажби на компанията

 Германският производител BMW Group ще увеличи гамата си от модели с предно предаване, които ще предлага както с емблемата на BMW, така с тази на MINI, съобщи Car Advice.

Първият и единствен към момента модел на BMW с предно предаване - 2-Series Active Tourer.
Пред изданието говорителят на BMW Group - Кай Лихте, уточни, че гамата от модели с предно предаване ще се превърне в основен генератор за продажбите на компанията.

"Към 2020 година планираме около 40% от продажбите ни да се дължат на компактни модели, построени на платформата UKL", заяви той.

Лихте не пожела да влезе в подробности, но се твърди, че моделите, конструирани на платформата за автомобили предно предаване UKL, ще бъдат поне 22 - 12 на BMW и 10 на MINI.

Говорителят на групата обаче подчерта, че въпреки увеличаването на автомобилите с предно предаване, BMW ще се придържа към традиционното си задно задвижване. То ще бъде стандарт при моделите от 3​​-Series нагоре. Лихте заяви също така, че автомобилите с предно предаване няма да получат спортни версии на BMW M GmbH. Тези модификации ще бъдат или със задно, или със задвижване към четирите колела.

Няма коментари:

Публикуване на коментар