Автосалон Москва 2014: BRABUS представя ложа на колела

Тунинг компанията BRABUS представи най-новата си и дебютна за салона в Москва концептуална разработка Business Lounge, създадена на базата на многофункционалния Mercedes Sprinter.
Основният акцент при "ложата" на колела на Brabus попада не толкова върху екстериора, макар че и той се отличава с допълнителни аеродинамични елементи и 18-цолови джанти, а върху неговата вътрешност. Там откриваме ексклузивна обстановка с четириместна конфигурация, като персоналните седалки са позиционирани една срещу друга.

   С BRABUS Business Lounge, от компанията демонстрират потенциала си за разработката на персонализирано многофункционално превозно средство, което може да удовлетвори и най-високите изисквания по отношение на един луксозен мобилен офис с възможност за бизнес разговори и преговори.

Четирите основни седалки предлагат масажна функция, подгряване и вентилация, а при необходимост могат да бъдат разгънати до хоризонтално положение.

В интериора на BRABUS Business Lounge могат да бъдат открити специално разработена климатична инсталация, специален осветителен панел на тавана с 2700 диода, BRABUS Media Center с възможност за интеграция на мобилни устройства с операционна система на Apple, Android и Windows, 42-инчов Full HD LCD екран и други.

Няма коментари:

Публикуване на коментар