Интелигентното решение на проблема с дизеловото гориво в студените зимни дни

Събуждате се сутрин. Прозорецът на уютно топлия ви апартамент, разкрива пред погледа ви уникален зимен пейзаж, способен да заплени сетивата ви за дълго време. Способен, да, ако пред входа не чакаше дизеловият ви автомобил и настойчивата мисъл, дали ще запали или не при този студ не тровеше съзнанието ви още от вчера, когато синоптиците от екрана ви информираха за двуцифрени числа със знак „минус” през настоящата седмица.


Решение ли? Има такова. Предлагат го инженерите от световно известния концерн CASTROL.

Нарича се TDA и представява комплексна многофуккционална присадка за дизелово гориво. Използва се всесезонно в обемно съотношение с горивото 1:1000.

Присадката е предназначена за всички видове дизелови двигатели със или без турбо нагнетяване. Приложима е при автомобили със система Common Rail и Pump Nuzzle, независимо от това дали са монтирани в камиони, автобуси, трактори или се касае за стационарни дизели. Подобрява течливостта до -26° С.

Castrol TDA има следните свойства:

- Не въздейства отрицателно върху детонационната устойчивост на дизеловото гориво.

- На база на ниската концентрация, с която присъства в горивото, Castrol TDA не въздейства върху вискозитета и плътността му.

- Castrol TDA има мощни депресаторни свойства. Използвана в препоръчаното съотношение, значително подобрява нискотемпературните свойства на дизеловите горива, като температура на помътняване, пределна температура на филтруемост и температура на застиване.

- Castrol TDA има антиокислителни свойства, като по този начин стабилизира горивото и прави възможно продължителното му съхранение.

- Castrol TDA се явява инхибитор, като по този начин предпазва от корозия и частично подтиска вредното въздействие на серните съединения.

- Castrol TDA има високи противоизностни свойства. Добавката напълно компенсира недостатъчните смазващи свойства на стандартните дизелови горива.

И още един съвет:

Ако написаното тук, ви се стори прекелено сложно и неразбираемо, не се притестнявайте, да се обърнете към нас за допълнителен съвет и консултация.

А гледката навън наистина е прекрасна. Позволете на сетивата си да ѝ се насладят, игнорирайки без особени затруднения неволите си зад волана.
ЦЕНА: 21.00 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар